search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:54
MENU CLOSE

Σπίρτζης: Συγγνώμη για την ταλαιπωρία, τα εισιτήρια θα φθηνύνουν

29.10.2017 08:08
Αποκλεισμό του από την ΕΡΤ καταγγέλει ο Χ. Σπίρτζης: Τα «στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρεστά» - Media

 

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού με το ηλεκτρονικό εισιτήριο ζήτησε ο Χρήστος Σπίρτης.

«Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο για την ταλαιπωρία», είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και απέδωσε την καθυστέρηση και το αλαλούμ στα  κυκλώματα πλαστών εισιτηρίων και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

«Όλο αυτό έγινε γιατί κάποιοι δεν ήθελαν να εφαρμοστεί το μέτρο, τα κυκλώματα πλαστών εισιτηρίων κυρίως. Ένα άλλο εμπόδιο ήταν η  Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Υπήρχε μια καθυστέρηση για να είναι απόρρητο», ανέφερε. 

Όπως είπε, σήμερα με την κατάθεση φακέλου στα εκδοτήρια, εξυπηρετούνται περίπου 10.000 άτομα την ημέρα και με την παράταση που έχει δοθεί, η κατάσταση θα εξομαλυνθεί.

Ο υπουργός εκτίμησε ότι μέσα στον Νοέμβριο οι μπάρες θα κλείσουν στα Μέσα Μεταφοράς και το μέτρο θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή.

Την ίδια ώρα όπως είπε «τα εισιτήρια θα φτηνύνουν πολύ όταν έχουμε καλύψει σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την κλοπή που γινόταν μέχρι σήμερα».

«Έχουμε πάρει σκληρά μέτρα», παραδέχτηκε, αλλά όπως είπε «είμαστε περήφανοι που μπορούμε να πάρουμε φιλολαϊκά μέτρα»  

Μιλώντας για την οικονομία και την διαπραγμάτευση με τους δανειστές, ο υπουργός αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ, είπε: «Δεν θέλω να είναι οριζόντια η μείωση του ΕΝΦΙΑ, αλλά επιλεκτική».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:53