search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:06
MENU CLOSE

Αναβάλλεται η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με …άρωμα «παρά πέντε» – Το όνομα και οι πρωταγωνιστές

29.10.2017 08:31
The Voice: Ο Λιανός έφυγε (για το survivor), ο Καπουτζίδης επιστρέφει (video) - Media

 

Πολλά είχαν ακουστεί για τη νέα τηλεοπτική δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη, η οποία αναμενόταν με μεγάλη αγωνία από το κοινό του γνωστού ηθοποιού, παρουσιαστή και σεναριογράφου.

Παρά το γεγονός πως όλα έμοιαζαν έτοιμα για να την απολαύσουμε τη φετινή σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού TV24, τα σχέδια «πάγωσαν» με τη σειρά να αναβάλλεται για τον Οκτώβριο του 2018.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως η βιασύνη θα οδηγούσε σε μη επιθυμητό αποτέλεσμα, με την απόφαση της αναβολής να έχει παρθεί από κοινού και από τις δύο πλευρές. Τόσο το Star όσο και ο Γιώργος Καπουτζίδης στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα οδηγήσει στην ανταπόκριση του κοινού και συνεπώς στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Όσο για το όνομα της νέας σειράς με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη;

Θα ονομάζεται «Ο Υπηρέτης της Χώρας», ενώ για τους πρωταγωνιστικούς ρόλου έχουν ήδη συμφωνήσει η  που απολαύσαμε ως «Αγγέλα» στο «Παρά Πέντε» και η Μαριέλλα Σαββίδου. Τα δικαιώματα είναι ήδη στο Star.

Αυτό που μένει να δούμε είναι το πώς θα διαμορφωθεί η σχέση Καπουτζίδη – ΣΚΑΪ, καθώς το κανάλι του Φαλήρου έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «The Voice» για τρία χρόνια…

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15