24/10/2019 04:07:15

Η δασκάλα που έμεινε μεταξεταστέα στην παρέλαση δηλώνει: Θέλω να τιμώ τους ήρωες

Η δασκάλα που έμεινε μεταξεταστέα στην παρέλαση δηλώνει: Θέλω να τιμώ τους ήρωες - Media

 

Ψηλοτάκουνες γόβες, στενό βραδινό φόρεμα με χρυσή λεπτομέρεια και αεράτο περπάτημα. Η δασκάλα του 4ου Δημοτικού Σχολείου στο Ναύπλιο, που έμεινε ...μεταξεταστέα στη μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και έγινε ...βασίλισσα του διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες σχολίασε το ντόρο που έγινε.  Κάποιοι τη χλεύασαν θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή ξεπερνούσε τα όρια του κιτς. 'Αλλοι τη χαρακτήρισαν προσβλητική και άλλοι την απωθέωσαν επειδή έδωσε ξεχωριστό τόνο στην καθιερωμένη μονότονη εκδήλωση. 

Η Θεσσαλονικιά Ιφιγένεια Γουγουτσά, μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», δήλωσε: «Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έγινε τόσος ντόρος σχετικά με την εμφάνιση μου στην παρέλαση». 

Σύμφωνα με συναδέλφους της, η απόφοιτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποτελεί μία από τις πιο αξιόλογες εκπαιδευτικούς της πανέμορφης και γραφικής πόλης της Πελοποννήσου. 
Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί της και να της ζητήσουμε να σχολιάσει τον ντόρο που άθελά της προκάλεσε. 

Η Ιφιγένεια Γουγουτσά, απόφοιτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δηλώνει έκπληκτη: «Ούτε καν το φανταζόμουν ότι ο κόσμος θα ασχολείτο με τι φόρεμα έχω επιλέξει να βάλω στην παρέλαση. Είναι αδιανόητο».

Επισημαίνει δε ότι κάθε χρόνο, σε κάθε μαθητική παρέλαση φροντίζει να δίνει το παρόν, διότι πιστεύει πως έτσι τιμά τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας.

«Είμαι μια εκπαιδευτικός που πάντα θέλω να τιμώ τους ήρωες και να είμαι πάντα παρούσα στις μαθητικές παρελάσεις» τονίζει, μεταξύ άλλων.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.