search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:04
MENU CLOSE

Ο Νεϊμάρ στο στόχαστρο του ISIS: Η ανατριχιαστική απειλή

29.10.2017 11:00
Ο Νεϊμάρ στο στόχαστρο του ISIS: Η ανατριχιαστική απειλή - Media

 

Ο ISIS συνεχίζει τις απειλές κατά ανθρώπων του ποδοσφαίρου ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας με σοκαριστικές φωτογραφίες.

Μετά τις απειλές για χτύπημα στο μουντιάλ της Ρωσίας και τις αφίσες εναντίον του σταρ της Μπαρτσελόνα Λίονελ Μέσι, τώρα είναι ο Νειμάρ που μπαίνει στο στόχαστρο των τζιχαντιστών.

Με νέα αφίσα που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο που έχει υποστεί επεξεργασία με Photoshop, εικονίζεται ο Νεϊμάρ να κλαίει πεσμένος στα γόνατα και με τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη του, ενώ δίπλα ένας εκτελεστής ετοιμάζεται να τον σκοτώσει.

Στην εικόνα κυματίζει επίσης μια σημαία του ISIS ενώ στο έδαφος κείτεται ήδη νεκρός ο Λιονέλ Μέσι. Στην αφίσα αναγράφεται: «Δεν θα απολαύσετε ασφάλεια μέχρι να ζήσουμε σε μουσουλμανικές χώρες».

Και οι δύο διάσημοι ποδοσφαιριστές φορούν τις πορτοκαλί φόρμες με τις οποίες το ISIS ντύνει τους κρατούμενούς του.

Το μήνυμα δημοσίευσε στο Twitter ένα ιρανικό ειδησεογραφικό σάιτ που στηρίζει τις δράσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης. «Η απειλητική αφίσα του ISIS λίγους μήνες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Μετά τον Μέσι έρχεται η σειρά του Νεϊμάρ», γράφει η λεζάντα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:03