search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:53
MENU CLOSE

Βόζεμπεργκ: Μονόδρομος η διαγραφή Παπακώστα – Γνώριζε ότι η διαφοροποίηση της έχει συνέπειες

29.10.2017 11:25
Βόζεμπεργκ: Μονόδρομος η διαγραφή Παπακώστα - Γνώριζε ότι η διαφοροποίηση της έχει συνέπειες - Media

 

Στη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας στον Realfm 97,8. 

«Η Κατερίνα Παπακώστα ήταν και είναι έμπειρο στέλεχος. Ήξερε λοιπόν ότι με τη συγκεκριμένη της διαφοροποίηση μπορεί να αντιμετωπίσει τη διαγραφή. Δεν θεωρώ ότι είναι ούτε αφελής, ούτε άπειρη» είπε μεταξύ άλλων η κ. Βόζεμπεργκ. 

«Είναι τελείως διαφορετικό να έχει κανείς το δικαίωμα στην αυτονομία της άποψης του, από το να διαφοροποιείται ευθέως από την κεντρική γραμμή που χαράσσει το κόμμα ως προς την αντιπολίτευση. Η κ. Παπακώστα υποστήριξε τον κ. Καμμένο και ουσιαστικά, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι θα έπρεπε να υποστηριχτεί και το σχέδιο νόμου που έφερνε», σημείωσε.

«Στην κεντρική πολιτική γραμμή του κόμματος η διαφοροποίηση μπορεί να σημαίνει διαγραφή… Η Κατερίνα Παπακώστα γνώριζε ή πιστεύω ότι γνώριζε από την εμπειρία της ότι η διαφοροποίηση της έχει συνέπειες. Ήταν μονόδρομος» σημείωσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:53