search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:17
MENU CLOSE

Βίντεο σοκ: Μητέρα σέρνει τον αυτιστικό γιο της με λουρί!

29.10.2017 16:42
Βίντεο σοκ: Μητέρα σέρνει τον αυτιστικό γιο της με λουρί!  - Media

 

Άναυδοι έμειναν οι περαστικοί σε δρόμο του Λίβερπουλ όταν αντίκρισαν μία γυναίκα να περπατάει, κρατώντας από λουρί τον γιο της, ο οποίος σερνόταν στο πεζοδρόμιο.

Ένας από τους περαστικούς απαθανάτισε τη σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο και το επίμαχο βίντεο δεν άργησε να γίνει viral, με χιλιάδες σχόλια να κάνουν λόγο για παιδική κακοποίηση για την οποία πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας.

Μετά τη γενική κατακραυγή, η μητέρα εμφανίστηκε και μίλησε σε βρετανικές εφημερίδες, ζητώντας όμως να μην δημοσιοποιηθεί το όνομά της.

«Δεν είμαι κακή μητέρα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κινηθεί ο τετράχρονος γιος μου, που πάσχει από αυτισμό» ανέφερε. «Αυτό κάνει όλη την ώρα ο γιος μου. Δεν μ’ αφήνει να τον σηκώσω. Πέφτει στο πάτωμα σαν σακί και δεν κουνιέται».

«Να μη με κρίνουν. Έχω ένα καλό παιδί, που όμως έχει βαριάς μορφής αυτισμό και δεν έχει αίσθηση του κινδύνου» πρόσθεσε η 31χρονη, η οποία μεγαλώνει μόνη της το παιδί.

Ωστόσο, η Αστυνομία ζητάει πληροφορίες προκειμένου να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση και το βίντεο έχει πάει πια στα χέρια των αρχών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24