search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:55
MENU CLOSE

O «Πυρήνας Μαυροπράσινων Εμπρηστών» πυρπόλησε τζιπ κυνηγού και φορτηγό κρεοπωλείου

29.10.2017 17:47
O «Πυρήνας Μαυροπράσινων Εμπρηστών» πυρπόλησε τζιπ κυνηγού και φορτηγό κρεοπωλείου - Media

 

Η «ALF – Πυρήνας Μαυροπράσινων Εμπρηστών» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση σε φορτηγό μεταφοράς κρεάτων και αυτοκίνητο κυνηγού, στην περιοχή του Ζωγράφου, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου. 

Στο κείμενο της ανάληψης ευθύνης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org, οι συντάκτες του κειμένου αναφέρουν: 

«Ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό σε φορτηγό μεταφοράς κρεάτων καθώς επίσης σπάσαμε και κάψαμε αυτοκίνητο κυνηγού.

Η δράση αυτή έγινε στα πλαίσια του καλέσματος αντισπισιστικών  δράσεων, θα ακολουθήσει αναλυτική ανάληψη ευθύνης αργότερα.

Το μονό που έχουμε να πούμε προς το παρόν είναι πως αυτή η δράση ήταν η αρχή.

Εσύ “κύριε” κυνηγέ που έβλεπες το αμάξι να καίγεται μπροστά στα μάτια σου από το μπαλκόνι, δεν φαντάζεσαι τι ευχαρίστηση νιώσαμε όταν σε είδαμε να τσιρίζεις απεγνωσμένος και να τράβας τα μαλλιά σου. Είμαστε σίγουροι πως αυτό θα σου γίνει μάθημα. 

ALF – Πυρήνας Μαυροπράσινων Εμπρηστών».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50