search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:05
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Πίντζης στο Nomads: «Δεν γουστάρω να με πετάει κανείς έξω – Θα τους ανακατέψω» (Video)

30.10.2017 09:06
Έξαλλος ο Πίντζης στο Nomads: «Δεν γουστάρω να με πετάει κανείς έξω - Θα τους ανακατέψω» (Video) - Media

 

Ο Μάνος Πίντζης είναι πλέον μέλος της ομάδας Ωκεανός στο Nomads, καθώς οι παίκτες από τη Φωτιά αποφάσισαν να είναι ο ηθοποιός αυτός που θα περάσει στην αντίπαλη ομάδα ώστε να ισορροπήσουν αριθμητικά. Όλοι οι παίκτες ψήφισαν τον Μάνο να φύγει, σε μια διαδικασία που φάνηκε να είναι αρκετά δύσκολη για όλους…

Όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη μετακίνησή του, ο Μάνος Πίντζης ανέφερε: «Είμαι συναισθηματικά Βιετνάμ! Πάρα πολύ ξαφνικό! Έφυγα με κλάματα από την ομάδα μου. Είχαμε χτίσει κάτι πάρα πολύ ωραίο». Στη συνέχεια, όταν επέστρεψε στην παραλία με τους Ωκεανούς, δήλωσε: «Αυτή την επιλογή της ομάδας μου δεν νομίζω ένα λογικό άτομο να τη δεχόταν νορμάλ. Είμαι λίγο σε απόγνωση. Πάνω από τη λογική είναι το συναίσθημα. Δεν γουστάρω να με πετάει κανείς έξω. Δεν τους ένοιαξε καθόλου, το αισθάνθηκα αυτό. Έχω σκυλιάσει, πλέον θα πέσουν σώματα! Θα τους ροκανίσω στο αγωνιστικό κομμάτι. Τώρα η ομάδα μου είναι οι Ωκεανοί και θα τους υποστηρίξω με ότι καλύτερο έχω…».

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο, ο ηθοποιός κινείται σε ακόμα υψηλότερους τόνους: «Θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον να νικήσουμε σήμερα και να ανακατέψω λίγο την ομάδα της φωτιάς. Θα το ήθελα πάρα πολύ να τους ανακατέψω»!

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03