search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:32
MENU CLOSE

Ετοίμαζαν βιολογική επίθεση!

03.11.2011 13:33
Ετοίμαζαν βιολογική επίθεση!  - Media

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Οι αρχές στην Τζόρτζια των ΗΠΑ συνέλαβαν 4 άνδρες οι οποίοι ετοίμαζαν επίθεση με βιολογικά όπλα σε πόλεις και κυβερνητικά κτίρια.

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Οι αρχές στην Τζόρτζια των ΗΠΑ συνέλαβαν 4 άνδρες οι οποίοι ετοίμαζαν επίθεση με βιολογικά όπλα σε πόλεις και κυβερνητικά κτίρια.

Πρόκειται για μέλη παραστρατιωτικής ακροδεξιάς οργάνωσης που σκόπευαν να αγοράσουν εκρηκτικά και χημικά με σκοπό να πλήξουν την κυβέρνηση και να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Οι 4 κατηγορούμενοι ξεκίνησαν το σχέδιο τους τον περασμένο Μάρτιο. Σκόπευαν αρχικά να πλήξουν κτίρια που στεγάζουν κυβενητικές υπηρεσίες αλλά και να δολοφονήσους κρατικούς υπαλλήλους. Στη λίστα τους βρίσκονταν αστυνομικοί, ομοσπονδιακοί υπάλληλοι και εφοριακοί.

Το πλάνο ναυάγησε όταν στην οργάνωσή τους εισχώρησε μυστικός πράκτορας ο οποίος αποκάλυψε τα πάντα στις αρχές που προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη των εγχώριων τρομοκρατών.

Το εντυπσιακό είναι πως άπαντες είναι μεγαλύτεροι από 65 ετών. Ο Φρέντερικ Τόμας, 73, ήταν ο αρχηγός και οι Νταν Ρόμπερτς ,67, Ρέϊ Άνταμς, 65, και Σάμιουελ Κραμπ, 68, οι υπόλοιποι της σπείρας.

Οι 4 άντρες έκαναν συναντήσεις στο σπίτι του Τόμας ο οποίος στο τελευταίο ραντεβού τους ανακοίνωσε ότι είχε μαζέψει αρκετά όπλα για όλους ώστε να κάνουν το χτύπημα που «θα έβαζε τη χώρα στο σωστό δρόμο» (τρομάρα του…).

Μετά τη σύλληψη ο Κραμπ ομολόγησε ότι σκόπευε να φτιάξει 10 κιλά θανατηφόρας βιολογικής ουσίας και να την ρίξει σε διάφορες πόλεις. Το αποτέλεσμα θα ήταν πολλαπλοί θάνατοι αθώων πολιτών αλλά αυτό λίγο ενδιέφερε τους φανατικούς ακροδεξιούς.

Ευτυχώς τους μαζέψανε πριν χτυπήσουν αλλά είναι τρομακτικό να σκεφτεί κανείς πόσοι τέτοιοι άρρωστοι κυκλοφορούν γύρω μας…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:32