search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:43
MENU CLOSE

Γκλέτσος για Κ. Μπακογιάννη: «Είναι η προσωποποίηση της αποτυχίας – Θα τον πάω στον εισαγγελέα» (Video)

30.10.2017 10:24
Γκλέτσος για Κ. Μπακογιάννη: «Είναι η προσωποποίηση της αποτυχίας - Θα τον πάω στον εισαγγελέα» (Video) - Media

 

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Απόστολος Γκλέτσος στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη. Ο δήμαρχος Στυλίδας φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha και ερωτηθείς για τον Κώστα Μπακογιάννη είπε τα εξής: «Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ότι χειρότερο υπάρχει στη διοίκηση. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο. Είναι η προσωποποίηση της αποτυχίας στη διοίκηση και η προσωποποίηση της ιδιοτέλειας στην πολιτική».

Ο δήμαρχος Στυλίδας όμως δεν έμεινε εκεί, προσθέτοντας: «Δεν θέλω να χαλάσω το κέφι του κόσμου, αλλά συνέχεια βγάζω βιντεάκια όπου τον κατηγορώ για πράγματα. Του λέω να πάει στον εισαγγελέα, αλλά δεν πάει και δεν απαντάει. Θα πάω εγώ. Θα τον πάω για θέματα που φιλοξενούνται στον ευρωπαϊκό τύπο. Δεν υπάρχουν ήρεμοι τόνοι αλλά υπάρχει μόνο η αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Αφορμή για τη νέα επίθεση του Απόστολου Γκλέτσου στον Κώστα Μπακογιάννη αποτέλεσε η παρατήρηση πως ο δεύτερος θα ήταν ένας εξαιρετικά ισχυρός αντίπαλος για τον νυν δήμαρχο Στυλίδας στην περίπτωση που θα ήθελε να γίνει περιφερειάρχης στις επόμενες εκλογές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:43