search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38
MENU CLOSE

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Ζαφειρόπουλου: Τρεις προσαγωγές υπόπτων για τη δολοφονία

30.10.2017 13:33
Ομολόγησε ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου – «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά να τον εκφοβίσω» - Media
 
Τρία άτομα, κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλούν, μετήχθησαν εσπευσμένα στην ΓΑΔΑ και ειδικά στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες τα άτομα αυτά θεωρούνται ύποπτοι για ηθική αυτουργία στην απόπειρα εκφοβισμού και εκβιασμού του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που κατέληξε στην δολοφονία του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το newsit.gr, η μεταγωγή αυτών των τριών υπόπτων αποτελεί συνέχεια των προσαγωγών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ερευνών για την στυγνή δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
 
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποίησαν 4 προσαγωγές υπόπτων στα γραφεία τους, ενός Έλληνα και τριών Αλβανών υπηκόων. Οι αστυνομικοί του συγκεκριμένου Τμήματος είχαν πληροφορίες που ήθελαν τα τέσσερα άτομα να έχουν σχέση, η τέλος πάντων να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, που σχετίζονται με την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
 
Οι προσαχθέντες κρατήθηκαν και ανακρίθηκαν στα γραφεία τις Ασφάλειας για περίπου ενα 24ωρο και στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε σε βάρος τους κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο που να τους συνδέει με την δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου.
 
Ωστόσο, ο ένας από τους προσαχθέντες και εν προκειμένω ο ένας από τους Αλβανούς οποίος είναι κάτοικος Καλλιθέας, θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα του βρέθηκε και κατασχέθηκε οπλισμός, αποτελούμενος από πιστόλια και περίστροφα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38