search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:50
MENU CLOSE

Η Jugopetrol AD, θυγατρική του Ομίλου ΕΛΠΕ, γιορτάζει τα 70 χρόνια παρουσίας της στην αγορά του Μαυροβουνίου

30.10.2017 13:37
Η Jugopetrol AD, θυγατρική του Ομίλου ΕΛΠΕ,  γιορτάζει τα 70 χρόνια παρουσίας της στην αγορά του Μαυροβουνίου - Media
 
Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου κ. Duško Marković και τον Υπουργό Οικονομίας κ. Dragica Sekulic κατά την οποία εξετάστηκαν όλα τα ζητήματα ενεργειακής συνεργασίας ανάμεσα στη Jugopetrol και τη Κυβέρνηση του Μαυροβουνίου, είχε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στη Ποντγκόριτσα ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΠΕ κ. Γρηγόρης Στεργιούλης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου κ. Ρομπέρτο Καραχάννα και τον Διευθύνοντα  Σύμβουλο της “Jugopetrol AD” κ. Αντώνη Σεμελίδη.
Το υψηλόβαθμο κλιμάκιο στελεχών του Ομίλου μετέβη στη χώρα με αφορμή τη συμπλήρωση εβδομήντα (70) χρόνων δυναμικής παρουσίας της “Jugopetrol AD” στην αγορά του Μαυροβουνίου, αλλά και των δεκαπέντε (15) ετών από τη λειτουργία της εταιρείας ως θυγατρικής του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. Η εταιρεία διαθέτει δίκτυο 43 πρατηρίων υγρών καυσίμων, δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο, τα ναυτιλιακά και αεροπορικά καύσιμα, απασχολεί συνολικά 500 εργαζόμενους, τηρεί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της χώρας για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους καταναλωτές, αλλά και για τις ανταγωνιστικές της τιμές. Παράλληλα, υλοποιεί σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τη στήριξη Σχολείων, Νοσοκομείων, κέντρων αποκατάστασης και κατάρτισης για άτομα με αναπηρία, ενώ επιχορηγεί Επιστημονικούς, Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Φορείς. Εξάλλου, από εφέτος χορηγεί υποτροφίες στους αριστούχους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Μαυροβουνίου για περαιτέρω εκπαίδευση στην Ελλάδα, μέσω Μεταπτυχιακών σπουδών.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης προς τους εκπροσώπους του Τύπου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΠΕ κ. Γρηγόρης Στεργιούλης επεσήμανε: «Η Jugopetrol εγγυάται και διασφαλίζει τον ενεργειακό εφοδιασμό του Μαυροβουνίου. Επενδύουμε συνολικά €20 εκατ. για την ανακατασκευή και ανάπτυξη του δικτύου πρατηρίων της εταιρίας τα οποία εκσυγχρονίζουμε διαρκώς, ενώ με άλλα €5 εκατ. αναβαθμίζουμε τις εγκαταστάσεις υγρών καυσίμων που διαθέτουμε στο λιμάνι του Bar. Μετατρέπουμε τη Jugopetrol  σε μια σύγχρονη εταιρεία Ενέργειας, που θα λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλότερες προδιαγραφές. Ταυτόχρονα, διερευνούμε τις δυνατότητες περαιτέρω επενδύσεων σε όλο το φάσμα των ενεργειακών προϊόντων, μια εξέλιξη που θα σηματοδοτήσει τη δημιουργία και νέων θέσεων εργασίας στη χώρα».
«Βούλησή μας είναι να ενισχύουμε την ηγετική του θέση στο Μαυροβούνιο, όχι μόνο στον κλάδο της λιανικής αλλά σε όλους τους τομείς της Ενέργειας» δήλωσε από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας κ. Ρομπέρτο Καραχάννας. Αποκάλυψε μάλιστα, πως ο Όμιλος διερευνά ευκαιρίες προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και σε νέες αγορές στην ευρύτερη περιοχή. «Επενδύοντας στις Αξίες της καινοτομίας, της ποιότητας, του σεβασμού στον καταναλωτή, αλλά και ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα διασφαλίσουν το στόχο που έχουν θέσει για το μέλλον», κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Καραχάννας.
 «Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας και επιθυμούμε να μεταβούμε μαζί τους σε μια νέα εποχή Ενέργειας. Φέτος, για να γιορτάσουμε την 70ή επέτειό μας, ξεκινήσαμε ένα σημαντικό έργο ανακατασκευής όλων των πρατηρίων καυσίμων μας στο Μαυροβούνιο. Αυτό το σημαντικό έργο θα κοστίσει περίπου 20 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει την αντικατάσταση και αναβάθμιση όλου του τεχνικού εξοπλισμού των πρατηρίων, ώστε να συμμορφώνονται με τους αυστηρότερους κανονισμούς της ΕΕ, με στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα καύσιμα, προϊόντα και υπηρεσίες», τόνισε στις δικές του δηλώσεις ο CEO της “Jugopetrol AD” κ. Αντώνης Σεμελίδης.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:49