21/04/2019 19:33:46

Σας απατά; Τα πέντε σημάδια που θα σας πείσουν

Σας απατά; Τα πέντε σημάδια που θα σας πείσουν - Media
 
Σύμφωνα με το παλαιό ρητό, ο απατημένος το μαθαίνει πάντα τελευταίος, ωστόσο, σταδιακά οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο προσεκτικοί και πλέον έχουν και τη βοήθεια της επιστήμης, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο/η σύντροφός τους τους απατά ή όχι.
 
Μάλιστα, σύμφωνα με διευθυντή γραφείου ιδιωτικών ντετέκτιβ, ο οποίος μίλησε στην Daily Mail, ως κατεξοχήν ειδικός σε υποθέσεις απιστίας, υπάρχουν πέντε βασικά χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς των ανθρώπων που απατούν τους συντρόφους τους, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν «σήματα συναγερμού» για μία σχέση.
 
Συγκεκριμένα, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ είπε ότι αυτοί που απατούν έχουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά τους.
 
1. Αλλαγές στην εμφάνιση: αν το έτερον ήμισή σας αρχίζει να δίνει υπερβολική προσοχή στην εμφάνισή του, τότε μάλλον δεν το κάνει για καλό...
 
2. Άγχος με το κινητό: άλλαξε τον κωδικό ξεκλειδώματος της οθόνης; Δεν σας αφήνει να το αγγίζετε; Απομακρύνεται όταν έρχεται μήνυμα; Μάλλον σας απατάει.
 
3. Πολλά νεύρα: τα άτομα που απατούν τους συντρόφους τους έχουν την τάση να εκνευρίζονται συχνά, να καυγαδίζουν πολύ και στην κορύφωση του τσακωμού να φεύγουν από το σπίτι.
 
4. Αδικαιολογήτως απών: ο σύντροφός σας βρίσκει διαρκώς δικαιολογίες για να καθυστερεί να επιστρέψει στο σπίτι; Καλό είναι να αρχίσετε να ανησυχείτε.
 
5. Παράλογη συμπεριφορά: αν ο/η σύντροφός σας αρχίζει να παρουσιάζει παράλογη ή ανεξήγητη συμπεριφορά, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει δεσμό...
 
Σύμφωνα με τον ντετέκτιβ, τα πέντε αυτά συμπτώματα επιβεβαιώνουν κατά 80% τις υποψίες ότι ο/η σύντροφός σας σας απατά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.