search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:12
MENU CLOSE

Άλλος «Οιδίποδας»: Βίασε την μητέρα του λόγω… στρες

30.10.2017 16:25
Άλλος «Οιδίποδας»: Βίασε την μητέρα του λόγω… στρες - Media

 

Σε ποινή φυλάκισης 15 ετών καταδικάστηκε ένας 29χρονος ο οποίος ισχυρίζεται ότι βίασε την μητέρα του εξαιτίας του στρες που του προκαλούσαν οι κατηγορίες για βιασμό της συντρόφου του, στο Λίβερπουλ.

Ο 29χρονος ομολόγησε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια της κοκαΐνης όταν επιτέθηκε στη μητέρα του, απειλώντας την με ένα κατσαβίδι.

Ο άντρας είχε επιτεθεί και στη σύντροφό του σε μια σκηνή ζήλιας, χτυπώντας την στο πρόσωπο. Στη συνέχεια την βίασε και την κλώτσησε στο πάτωμα. Όταν ο διαστή τον προειδοποίησε για την μακροχρόνια φυλάκιση που θα αντιμετώπιζε, τότε γύρισε προς το κοινό, όπου βρισκόταν η σύντροφός του και την έβρισε.  

Κι ενώ βρισκόταν ελεύθερος με εγγύηση γι’ αυτά τα αδικήματα, βίασε τη μητέρα του με τη χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ.

Ο 29χρονος φώναζε «Μητέρα, μητέρα!», έβαλε το χέρι του στο στόμα της και κρατούσε ένα κατσαβίδι, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:11