search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:45
MENU CLOSE

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Μπαρτσελόνα – Εκτός ο Εμενίκε!

30.10.2017 20:20
Η αποστολή του Ολυμπιακού για Μπαρτσελόνα - Εκτός ο Εμενίκε! - Media

 

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έμεινε Εμάνουελ Εμενίκε, μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στο πόδι.

Χωρίς τον Εμάνουελ Εμενίκε ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο την Μπαρτσελόνα. Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία ότι ο Νιγηριανός έμεινε εκτός αποστολής καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι με αποτέλεσμα ο Τάκης Λεμονής να μην τον συμπεριλάβει στις επιλογές του για το ματς της Τρίτης.

Επίσης, εκτός αποστολής είναι και ο Ζντιέλαρ παρά το γεγονός ότι είχε δώσει το «παρών» και στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας, και στο Τορίνο με τη Γιουβέντους αλλά και στο πρώτο ματς με την «Μπάρτσα».

Η αναπάντεχη εξέλιξη με τον Εμενίκε αφήνει τον Τάκη Λεμονή και τον Ολυμπιακό με μία επιλογή στην επίθεση, τον Τζούρτζεβιτς.

Θυμίζουμε- ότι ο Ανσαριφάρντ δεν είχε δηλωθεί από τον Χάσι στη λίστα των παικτών για το Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μπεν είναι τραυματίας.

Αναλυτικά οι παίκτες που είναι στην αποστολή:

Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:45