search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:20
MENU CLOSE

Ο Τραμπ δεν θα απολύσει τον ειδικό εισαγγελέα Μιούλερ, διαβεβαιώνει ο δικηγόρος του

30.10.2017 21:22
O Τραμπ δηλώνει τώρα δηλώνει ότι θέλει περισσότερους μετανάστες «από παντού» - Media

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν θα παρέμβει στην έρευνα που διεξάγει ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ, ούτε θα προσπαθήσει να τον απολύσει από τη θέση αυτή, διαβεβαίωσε σήμερα ο δικηγόρος του Ρεπουμπλικανού μεγιστάνα Τζέι Σεκούλοου, μετά την παραπομπή τριών πρώην συμβούλων του για την υπόθεση της σύμπραξης του επιτελείου του με τη Ρωσία κατά την προεκλογική περίοδο.

“Ο πρόεδρος δεν παρεμβαίνει στη θέση του ειδικού εισαγγελέα Μιούλερ, δεν απολύει τον ειδικό εισαγγελέα. Το έχει δηλώσει και στο παρελθόν”, είπε ο Σεκούλοου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Λίγο νωρίτερα, ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου τόνισε επίσης ότι οι κατηγορίες σε βάρος πρώην συνεργατών του Τραμπ δεν θα αλλάξουν τη συνεργασία του Λευκού Οίκου με τον ειδικό εισαγγελέα.

“Ο Λευκός Οίκος εξακολουθεί να συνεργάζεται”, υπογράμμισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:20