18/02/2020 20:25:57

«Μνημείο υποκρισίας και προδοσίας η διαγραφή μου από τη ΝΔ»

«Μνημείο υποκρισίας και προδοσίας η διαγραφή μου από τη ΝΔ» - Media

 

«Μνημείο υποκρισίας και προδοσίας» χαρακτηρίζει τη απόφαση διαγραφής του από τη ΝΔ ο συνδικαλιστής Βασίλης Πολυμερόπουλος ο οποίος απέστειλε στο κόμμα εξώδικη διαμαρτυρία, ζητώντας την άμεση αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής του, με την ανάκληση των «συκοφαντικών και δυσφημιστικών» αναφορών που περιέχονταν στην ανακοίνωση διαγραφής του.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου Αθηναίων και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που διαγράφηκε στις 22 Σεπτεμβρίου από το κόμμα του ως κάτοχος πλαστού πτυχίου, υποστηρίζει ότι «η γνησιότητα του επίμαχου τίτλου σπουδών έχει αποδειχθεί περίτρανα και σε αντίθεση με όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ έχει ελεγχθεί η γνησιότητα τόσο του πτυχίου όσο και του πιστοποιητικού παρακολούθησης του μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών μου, κατά τον έλεγχο που έγινε το 2013, όταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήταν ο νυν πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης».

Ο κ. Πολυμερόπουλος κατακρίνει την ηγεσία της ΝΔ, καθώς όπως αναφέρει, προχώρησε στη διαγραφή του δίχως να έχει προηγουμένως ενημερωθεί σχετικά, να έχει ζητήσει εξηγήσεις από τον ίδιο και να έχει τηρηθεί η προβλεπόμενη από το καταστατικό του κόμματος πειθαρχική διαδικασία, ενώ υποστηρίζει ότι η απόφαση διαγραφής του ήταν βεβιασμένη και υπαγορευμένη από τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, προκειμένου η ηγεσία του κόμματος «να φανεί άτεγκτη απέναντι σε φαινόμενα δήθεν διαφθοράς».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.