search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20
MENU CLOSE

Salvador Sobral: «Ανάσα» ζωής για τον νικητή της Eurovision 2017

31.10.2017 13:20
Salvador Sobral: «Ανάσα» ζωής για τον νικητή της Eurovision 2017 - Media

 

Μια μικρή παράταση ζωής πήρε ο Salvador Sobral, καθώς τελικά οι γιατροί τον συνέδεσαν με τεχνητή καρδιά, ως μία προσωρινή λύση. Η κατάσταση της υγείας του, όμως παραμένει κρίσιμη και χρειάζεται επειγόντως μόσχευμα για να μπορέσει να κρατηθεί στην ζωή. Σύμφωνα με τον πορτογαλικό τύπο, το τεχνητό μόσχευμα ήρθε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και λέγεται πως κοστίζει 110.000 ευρώ. 

Ο νικητής της Eurovision 2017 εξακολουθεί να βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα σε νοσοκομείο της Λισαβόνας. Η ανάγκη να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς είναι τεράστια, αλλά τουλάχιστον με το τεχνητό όργανο κερδίζει ακόμη μερικό χρόνο ζωής.

Όπως είχε υποστηρίξει πριν μερικό διάστημα, ο πρόεδρος της καρδιολογικής εταιρείας της Πορτογαλίας, Manuel Carrageta, αν δεν βρεθεί σύντομα το μόσχευμα για τον Πορτογάλο καλλιτέχνη, η εμφύτευση τεχνητής καρδιάς θεωρείται μοναδική λύση. 

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20