search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:17
MENU CLOSE

Ο πατέρας του Κέβιν Σπέισι ήταν ναζί και βίαζε τον αδερφό του

31.10.2017 13:50
Ο πατέρας του Κέβιν Σπέισι ήταν ναζί και βίαζε τον αδερφό του - Media

 

Μυστικά από την οικογενειακή ζωή του Κέβιν Σπέισι βγήκαν στη δημοσιότητα, ύστερα από τις καταγγελίες ότι ο ηθοποιός παρενόχλησε σεξουαλικά τον Άντονι Ραπ όταν ο δεύτερος ήταν 14 ετών.

Ο πατέρας του Κέβιν Σπέισι, Τόμας Τζόφρι Φλάουερ, ήταν ναζί, είχε αφήσει μουστάκι για να μοιάζει στον Αδόλφο Χίτλερ και βίαζε τον 62χρονο σήμερα, Ράνταλ Φλάουερ, αδερφό του Σπέισι, όταν ήταν ακόμη στην εφηβεία. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η μητέρα τους γνώριζε τα πάντα. «Υπήρχε τόσο σκοτάδι σπίτι μας. Ήταν άθλια. Ο Κέβιν προσπάθησε να αποφύγει ό,τι γινόταν. Έκλεισε τον εαυτό του σε μια συναισθηματική φούσκα. Έγινε πολύ πονηρός και έξυπνος. Ήταν τόσο αποφασισμένος να προσπαθήσει να αποφύγει τα χτυπήματα που απλά δεν υπήρχε τίποτα μέσα του. Δεν είχε συναισθήματα», επισήμανε ο ίδιος ο Ράνταλ.

Ο Ράνταλ Φλάουερ, σωσίας του Ροντ Στιούαρτ και οδηγός λιμουζίνων, δηλώνει ότι δεν έκανε παιδιά για να μην κληρονομήσουν το «γονίδιο του σεξουαλικού αρπακτικού» από τον πατέρα του. Στη συνέχεια, προσθέτει πως ο Κέβιν Σπέισι «δεν είχε αισθήματα» και πως στράφηκε στην υποκριτική ως «απόδραση» από τα προβλήματα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον Ράνταλ Φλάουερ, αποκαλούσαν τον πατέρα τους «τέρας» γιατί τον βίαζε και τους φερόταν άσχημα. Συνδέει έτσι τα όσα κατηγορείται ο αδερφός του Κέβιν Σπέισι με την ταραγμένη του ανατροφή, κάνοντας λόγο για «αποκρουστικές» αποκαλύψεις.

Επιπλέον, χαρακτήρισε τον Κέβιν Σπέισι ως «άδειο σκάφος» που δεν είχε ποτέ πραγματική σχέση με κανέναν άλλο εκτός από τη μητέρα του. «Κανείς από εμάς δεν είχε την ευκαιρία να μεγαλώσει σωστά με τέτοιους κατεστραμένους γονείς. Έκανε τρεις γάμους και είχα 40 σχέσεις», τόνισε.

Παράλληλα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κέβιν Σπέισι ζήτησε συγγνώμη από τον Άντονι Ραπ, υπογραμμίζοντας ότι δεν θυμόταν το περιστατικό. Επιπλέον, τόνισε πως πρέπει να ήταν «ανάρμοστη συμπεριφορά μεθυσμένου» και αποκάλυψε πως πλέον ζει ως ομοφυλόφιλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00