search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:26
MENU CLOSE

Απόλυτη φρίκη: Στραγγάλισε τη φίλη του και έγραψε ανατριχιαστικό μήνυμα με το αίμα της (Photos)

31.10.2017 15:49
Απόλυτη φρίκη: Στραγγάλισε τη φίλη του και έγραψε ανατριχιαστικό μήνυμα με το αίμα της (Photos) - Media
 
Μια από τις πιο φρικτές και αποτρόπαιες υποθέσεις ανθρωποκτονίας αναβίωσε στο δικαστήριο, όπου ένας άνδρας καταδικάστηκε σε ισόβια για τον σαδιστικό φόνο της συντρόφου του.
 
Ο άνδρας, όπως αποκαλύφθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, στραγγάλισε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια έγραψε με το αίμα της στο στήθος της την ανατριχιαστική φράση «Δεν μπορείς να έχεις το μυαλό μου».
 
Δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος είναι ο 40χρονος Κρεγκ Ο’ Σάλιβαν, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, δολοφόνησε την 30χρονη φίλη του και μητέρα δύο παιδιών, Τζέμα Λίμινγκ, προκειμένου να τη ληστέψει και να κλέψει ποσότητα ναρκωτικών που η γυναίκα είχε λάβει τη μέρα της δολοφονίας της.
Ο Ο’ Σάλιβαν, μάλιστα, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από το δικαστήριο ως «βίαιος και παρασιτικός», δεν σταμάτησε όμως εκεί: σύμφωνα με την αστυνομία αφού δολοφόνησε την Λίμινγκ, τοποθέτησε δύο κέρματα στα μάτια της και έγραψε στο μέτωπό της με τη μάσκαρά της τη φράση «χωρίς μυαλό».
 
Η αστυνομία εκτίμησε ότι ο Ο’ Σάλιβαν βεβήλωσε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, ώστε να επικαλεστεί έστω και πρόσκαιρη απώλεια λογικής, αν συλληφθεί, ωστόσο, η προσπάθειά του να απαλλαγεί από ματωμένα ρούχα του θύματός του κατέστρεψε την προσπάθειά του.
Από τις καταθέσεις των αστυνομικών αποκαλύφθηκε ότι ο Ο’ Σάλιβαν ήταν μαζί με την Λίμινγκ μόνο και μόνο επειδή εκείνη τον προμήθευε με ναρκωτικά και ότι όταν αισθάνθηκε ότι μπορούσε να πάρει διά της βίας αυτό που ήθελε τη σκότωσε.
 
Ο Ο’ Σάλιβαν θα μείνει στη φυλακή τουλάχιστον 17,5 χρόνια προτού αποκτήσει δικαίωμα αίτησης αποφυλάκισης.
 
(πληροφορίες: Daily Mirror)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:26