search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:28
MENU CLOSE

Κρέτσος σε Λοβέρδο: Δεν αρκεί η υποστήριξη στους καναλάρχες για να διατηρήσεις το «στασίδι» σου στις εκπομπές

31.10.2017 19:11
Λ. Κρέτσος: Αυτά τα χρήματα δόθηκαν στα ΜΜΕ για τη Συμφωνία των Πρεσπών (ΠΙΝΑΚΑΣ) - Media

 

Την «αεροπειρατεία» των καναλιών έμεινε μόνος και τελευταίος να υπερασπίζεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, με αφορμή ανακοίνωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για των διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Συγκεκριμένα, επισήμανε ότι «ο κ. Λοβέρδος έμεινε μόνος και τελευταίος να υπερασπίζεται την αεροπειρατεία των τηλεοπτικών σταθμών. Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα διενεργηθεί άμεσα με τον ν. 4339/2015 -τον “νόμο Παππά”-, και οι υποψήφιοι καναλάρχες θα πληρώσουν τουλάχιστον τα χρήματα που η ίδια η αγορά καθόρισε, όπως άλλωστε απεδέχθη και το ΕΣΡ».

«Ο κ. Λοβέρδος γνωρίζει καλά ότι, μετά την αδειοδότηση, δεν θα αρκεί η άνευ όρων υποστήριξη στους καναλάρχες για να διατηρήσει το “στασίδι” του στις εκπομπές. Θα χρειάζεται να εκφέρει πολιτικό λόγο ουσίας – και όχι μόνο να αναμασά περσινά ξινά σταφύλια. Ως Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, τον καλούμε να ψηφίσει τις διατάξεις που αφορούν στην επαύριο της αδειοδότησης», προσθέτει.

Λοβέρδος κατά Παππά: Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ-Bank και χωρίς λαγό πώς θα πάρει πίσω 250 εκατ. ευρώ;

Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος εξαπέλυσε πυρά κατά του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά για την τροπολογία για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

«Ο κ. Παππάς διασυρόμενος κατέθεσε σήμερα είκοσι τροπολογίες στο νόμο του. Το Συμβούλιο Της Επικρατείας του ακύρωσε διατάξεις, είκοσι αλλαγές κάνει ο ίδιος σήμερα ενώ είχαν προηγηθεί και άλλες. Τίποτα δεν έμεινε από το 2015. Θέλει να πάρει 250 εκατομμύρια ευρώ από αυτή την ιστορία και το ερώτημα είναι συγκεκριμένο: Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ-Bank και χωρίς λαγό, που είχε την προηγούμενη φορά, πώς θα τα πάρει;», δήλωσε ο Α. Λοβέρδος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:28