search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:11
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: Έκανε την…κότα και «στόλισε» τον Αρναούτογλου! (Video)

01.11.2017 08:15
Γιώργος Λιάγκας: Έκανε την…κότα και «στόλισε» τον Αρναούτογλου! (Video) - Media

 

Ο Γιώργος Λιάγκας στην πρεμιέρα της βραδινής εκπομπής, Late Night show, είχε πετάξει τις σπόντες του κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εκείνος είχε απαντήσει μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής στο Sfera, αποκαλώντας τον… κότα!

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή αυτό τον χαρακτηρισμό του Αρναούτογλου απάντησε αρχικά: «Καλώς ήρθατε στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα! Late Night, προσέξτε! Δηλαδή, αργά! Δηλαδή, δεν ξυπνάμε με τις κότες… Μα τι έχω πάθει και μιλάω σήμερα για κότες; Κάποιος θα τις μελετάει…

Είμαστε το μόνο show της ελληνικής τηλεόρασης που μπορεί να απαντήσει στο αιώνιο ερώτημα, αν η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα! Αφιερωμένο…» και έβαλε μία μάσκα – ένα κεφάλι κότας – και αμέσως προβλήθηκε ένα απολαυστικό βίντεο. Στο βίντεο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Θανάσης Πρασσάς κάνουν μία εκπομπή αλά Τάκη Τσουκαλά όπου παίρνουν τηλέφωνο μόνο οι φίλοι του Αρναούτογλου για να του συμπαρασταθούν!

Μετά το βίντεο, όλη η ομάδα της βραδινής εκπομπής αναφέρθηκε στην κόντρα του Λιάγκα με τον Αρναούτογλου!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στα παρακάτω βίντεο.

 

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06