search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:26
MENU CLOSE

Απίστευτη δήλωση για τον Μικρούτσικο: Δεν με σοκάρει που έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ

01.11.2017 09:52
Απίστευτη δήλωση για τον Μικρούτσικο: Δεν με σοκάρει που έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ - Media

 

Όπως είναι γνωστό ο Ανδρέας Μικρούτσικος καταδικάστηκε με ποινή 7μηνης φυλάκισης με αναστολή. Ο παρουσιαστής και συνθέτης βρέθηκε στο εδώλιο με την κατηγορία της κλοπής ρεύματος.

Στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό έδωσε συνέντευξη η Ζέτα Δούκα και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το εν λόγω συμβάν με την ηθοποιό να λέει χαρακτηριστικά:

 «Δεν έχω να πω κάτι για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δεν τον γνωρίζω και για να έχει αποσυρθεί ο άνθρωπος από την τηλεόραση θα θέλει να τον αφήνουμε ήσυχο. Δεν με σοκάρει το γεγονός ότι έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ ο Ανδρέας Μικρούτσικος, είναι τόσα άλλα σοβαρά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο που πραγματικά δεν με σοκάρει αυτή η είδηση. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι το οποίο δεν γνωρίζω ή δεν έχω διαβάσει».

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:26