search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:33
MENU CLOSE

Έξαλλη η Βίκυ Σταμάτη με τους δημοσιογράφους – Απίστευτη χειρονομία (Photo)

01.11.2017 14:57
Έξαλλη η Βίκυ Σταμάτη με τους δημοσιογράφους - Απίστευτη χειρονομία (Photo) - Media

 

Δεν κρύβεται ο εκνευρισμός της Βίκυς Σταμάτη μετά την καταδικαστική απόφαση του Εφετείο που τη στέλνει εκ νέου στη φυλακή.

Ο σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία νωρίτερα ανακοίνωσε ότι καταθέτει αίτηση διαζυγίου, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου, “Τσοχατζοπούλου”.

Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω, αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμαζα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου, αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει. Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».

Μάλιστα, την ώρα που έμπαινε σε ταξί για να μεταβεί στο Εφετείο, σε έξαλλη κατάσταση έκανε τη χαρακτηριστική άσεμνη χειρονομία με το υψωμένο μεσαίο δάχτυλο του χεριού προς τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το σπίτι της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:31