search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:40
MENU CLOSE

Επική τιμωρία σε άνδρα που παρενοχλούσε τηλεφωνικά την πρώην σύντροφό του

01.11.2017 18:40
Έψαξες το κινητό του συζύγου σου; Πας... φυλακή - Media

 

Ενώπιον του δικαστηρίου βρέθηκε ένας 30χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορήθηκε από την πρώην σύντροφό του ότι μετά το χωρισμό τους την παρενοχλούσε στέλνοντας της μηνύματα και κάνοντας της τηλεφωνήματα στα οποία την κακολογούσε.

Η δικαστής Ρόντα Λου στο δικαστήριο του νησιού Μάουι της Χαβάης αποφάσισε να τιμωρήσει τον ενοχλητικό νέο άνδρα με έναν πρωτότυπο τρόπο: τον υποχρέωσε να γράψει 144 κομπλιμέντα για την πρώην του, όσο ήταν και τα προσβλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα που της έστειλε σε διάστημα μόλις τριών ωρών.

Μάλιστα, η απόφαση αναφέρει σαφώς ότι ο 30χρονος δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει τις ίδιες λέξεις για τα 144 κομπλιμέντα, ενώ θα πρέπει να παράσχει 200 ώρες κοινωνικό έργο και να πληρώσει και πρόστιμο 2.400 δολαρίων, ενώ του επιβλήθηκε και ποινή φυλάκισης 157 ημερών με διετή αναστολή.

Η δικαστής φαίνεται ότι είχε κέφια, καθώς είπε στον κατηγορούμενο ότι «δεν ξέρω αν πρέπει να σου κόψω τα δάχτυλα ή να σου απαγορεύσω να χρησιμοποιείς τηλέφωνο. Μάλλον δεν πρέπει να έχεις τηλέφωνο», αλλά αρκέστηκε στην πρωτότυπη τιμωρία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:39