search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:50
MENU CLOSE

Ευχάριστη έκπληξη στην αποστολή της ΑΕΚ για Μίλαν

01.11.2017 19:05
Ευχάριστη έκπληξη στην αποστολή της ΑΕΚ για Μίλαν - Media

 

Μετά το 0-0 στο San Siro η Ενωση αύξησε κι άλλο τις πιθανότητες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League αλλά ακόμη δεν είναι εκεί. Αν πάρει αποτέλεσμα και στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Ροσονέρι, πάντως, θα βρεθεί μια ανάσα από τα νοκ-άουτ ματς και αυτός είναι ο στόχος των Κιτρινόμαυρων, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την προπόνηση στα Σπάτα.

Μετά το τέλος της, ο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για την μεγάλη αναμέτρηση και σε αυτή βρίσκεται και ο Τσόσιτς, απόδειξη ότι είναι ξανά έτοιμος να αγωνιστεί. Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός είναι οι Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο, Βλαχομήτρος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:48