search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:28
MENU CLOSE

«Εθνικό καθήκον ο βιασμός γυναικών με σκισμένα τζιν» (Video)

02.11.2017 07:27
«Εθνικό καθήκον ο βιασμός γυναικών με σκισμένα τζιν» (Video) - Media

 

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Αίγυπτο, τα σχόλια ενός γνωστού και αμφιλεγόμενου νομικού, ο οποίος δήλωσε πως ο βιασμός γυναικών με σκισμένα τζιν αποτελεί εθνικό καθήκον.

«Τα κορίτσια πρέπει να σέβονται τον εαυτό τους, για να τις σέβονται και οι άλλοι. Η προστασία της ηθικής είναι σημαντικότερη από την προστασία των συνόρων», ανέφερε ο Ναμπί αλ Βας, σε τηλεοπτικό πάνελ.

Φορείς και θεσμοί της χώρας αντέδρασαν έντονα καταθέτοντας μηνύσεις με το σκεπτικό ότι οι δηλώσεις αποτελούν κάλεσμα σε βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο ίδιος υπεραμύνθηκε των δηλώσεών του και πρόσθεσε ότι για τον ίδιο θα άξιζε και στην κόρη του (ο βιασμός), αν αυτή κυκλοφορούσε με σκισμένο τζιν.

«Οι κόρες μου φορούν σκέτα παντελόνια» είπε και συμπλήρωσε «εάν τα σκίζουν από πίσω δεν μπορούμε να τις προστατέψουμε, είναι ανοιχτή πρόσκληση για κάθε νεαρό άνδρα να τις ενοχλήσει και να κάνει σεξ μαζί τους»¨.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:28