search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:00
MENU CLOSE

Σάλος στην Κρήτη: Ασέλγεια γιατρού σε 12χρονη μαθήτρια – Της έκλεισε τα μάτια για να της βάλει στο στόμα ένα… χειρουργικό γάντι

02.11.2017 14:30
Σάλος στην Κρήτη: Ασέλγεια γιατρού σε 12χρονη μαθήτρια – Της έκλεισε τα μάτια για να της βάλει στο στόμα ένα… χειρουργικό γάντι - Media

 

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Νεάπολης θα καθίσει την ερχόμενη Παρασκευή ο τεχνίτης ορθοπεδικός, ο οποίος σύμφωνα με το cretalive, κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου κοριτσιού.

Ειδικότερα κατηγορείται ότι από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο 2015, ενήργησε ασελγή πράξη σε πρόσωπο που είχε συμπληρώσει τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη.

Υπενθυμίζεται πως η 12χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα του τεχνικού ορθοπεδικού, ο οποίος της έκλεισε τα μάτια, λέγοντάς της ότι θα της βάλει στο στόμα ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι, κι αντί για αυτό, ασέλγησε σε βάρος του κοριτσιού.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλυφθεί, ο άνδρας είχε κατηγορηθεί το 2000 από φοιτήτρια, τότε 18 ετών, η οποία τον είχε μηνύσει για βιασμό. Πρωτόδικα η φοιτήτρια δικαιώθηκε και ο άνδρας φυλακίστηκε, όμως στην εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό ο άνδρας αθωώθηκε από τους ενόρκους (4-3).

Μετά την έκταση που πήρε η υπόθεση με τη μήνυση του 12χρονου κοριτσιού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλο ένα κορίτσι κατέθεσε μήνυση για ασέλγεια σε βάρος του συγκεκριμένου άνδρα.

 

Πηγή: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:58