search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:00
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε ο γ.γ. του υπ. Δικαιοσύνης Γ. Σάρλης – Για να συμμετάσχει σε επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος

02.11.2017 21:33
Παραιτήθηκε ο γ.γ. του υπ. Δικαιοσύνης Γ. Σάρλης - Για να συμμετάσχει σε επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος     - Media

 

Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργος Σάρλης, προκειμένου να συμμετάσχει σε επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Η παραίτηση του κ. Σάρλη έγινε δεκτή τόσο από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.

Η αποδοχή παραίτησης δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με σημερινή ημερομηνία 2 Νοεμβρίου 2017, ενώ σύμφωνα με το ΦΕΚ, ο κ. Σάρλης υπέβαλε την παραίτησή του στις 30 Οκτωβρίου 2017.

Ο κ. Σάρλης ήταν στο υπουργείο Δικαιοσύνης από τον Μάρτιο του 2015 ως ειδικός σύμβουλος και ανέλαβε καθήκοντα γενικού γραμματέα το καλοκαίρι του 2016, όταν αποχώρησε από την εν λόγω θέση ο Κωνσταντίνος Κοσμάτος.

Πηγή: ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57