search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:24
MENU CLOSE

Αθωώθηκε ο οδηγός που έσερνε το σκυλί του με το αγροτικό – Είπε ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη

03.11.2017 06:53
Αθωώθηκε ο οδηγός που έσερνε το σκυλί του με το αγροτικό -  Είπε ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη - Media

 

Αθώος κρίθηκε, συμφωνία Δικαστή και Εισαγγελέα στα Καλάβρυτα, ο κατηγορούμενος οδηγός του αγροτικού που έσερνε σκυλί στην Πούντας – Καλαβρύτων, λίγο έξω από τα Καλάβρυτα.

Ο οδηγός, ισχυρίσθηκε στο δικαστήριο ότι δεν κατάλαβε οτι το σκυλί έπεσε από την καρότσα που το έχε δεμένο με αποτέλεσμα να το σέρνει στο οδόστρωμα και το άτυχο ζώο να χάσει την ζωή του. 
Είπε μάλιστα ότι είχε πρόβλημα ακοής και δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί. 

Ο οδηγός του οχήματος είπε ότι είναι συντετριμμένος από το περιστατικό. Τόνισε δε  μάλιστα κατά την  ακροαματική διαδικασία ότι δεν θα μπορούσε να διανοηθεί να κάνει κακό στο σκυλί του, που υπεραγαπούσε.

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε και στις διαστάσεις που πήρε το θέμα με την δημοσίευση του βίντεο από οδηγό που τον ακολουθούσε λέγοντας οτι όταν το σταμάτησε και είδε τι συνέβη, έδειξε την συντριβή του και την στεναχώρια του για το συμβάν.  

Διαβάστε επίσης:

Καλάβρυτα: Εγκληματίας σέρνει σκύλο από το αγροτικό (Σκληρό video)

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:24