search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:58
MENU CLOSE

Ράσελ Κρόου: «Θα φιλοξενήσω και θα βρω δουλειά σε έξι μετανάστες»

03.11.2017 08:33
Ράσελ Κρόου: «Θα φιλοξενήσω και θα βρω δουλειά σε έξι μετανάστες» - Media

 

Είναι γνωστό ότι ο Ράσελ Κρόου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος τόσο με τον άνθρωπο όσο και με τον περιβάλλον. Η τοποθέτησή του, άλλωστε, στα φλέγοντα ζητήματα επιβεβαιώνει αυτή του τη στάση. Συγκεκριμένα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε στα 600 άτομα που βρίσκονται στο κέντρο κράτησης προσφύγων της νήσου Μάνους στην Παπούα Νέα Γουινέα, προσπαθώντας να αντισταθούν στις προσπάθειες της Αυστραλίας και της Παπούα Νέας Γουινέας να κλείσουν τον καταυλισμό, καθώς επικρατεί ο φόβος ότι θα πέσουν θύματα βίας από μέλη της τοπικής κοινότητας, αν μεταφερθούν αλλού.

«Οι 600 αιτούντες άσυλο που έχουν οχυρωθεί μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο κέντρο κράτησης στην Παπούα Νέα Γουινέα χωρίς φαγητό ή τρεχούμενο νερό είναι η “ντροπή” της Αυστραλίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός ο οποίος είναι μάλιστα διατεθειμένος να φιλοξενήσει και να βρει δουλειά σε έξι από αυτούς.

«Θεωρώ ότι μπορώ να φιλοξενήσω και να βρω δουλειά σε έξι από αυτούς και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και άλλοι Αυστραλοί που θα έκαναν το ίδιο» δήλωσε προς έκπληξη όλων.

Η αντιπαράθεση έχει προκαλέσει την καταδίκη πολλών οργανισμών, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι η παρέμβαση του Κρόου θα στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στο ζήτημα. Άλλωστε,  τα πρώτα συμπτώματα από την στέρηση φαγητού των αιτούντων άσυλο, έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται ανησυχητικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:58