search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:57
MENU CLOSE

Δικογραφία σε βάρος 43χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

03.11.2017 10:42
Δίκτυο παιδικής πορνογραφίας στην Αττική: Δύο συλλήψεις, δικογραφία για άλλους τέσσερις - Media

 

Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 43χρονου, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Ο δράστης εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από διαδικτυακή έρευνα που διενεργήθηκε. Ο 43χρονος κατείχε και είχε πρόσφορα προς διαμοιρασμό τουλάχιστον 36 αρχεία με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43