search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:06
MENU CLOSE

Μετρό: Τέλος το δωρεάν πάρκινγκ στους σταθμούς Δουκίσσης Πλακεντίας και Εθνική Άμυνας

03.11.2017 12:19
Μετρό: Τέλος το δωρεάν πάρκινγκ στους σταθμούς Δουκίσσης Πλακεντίας και Εθνική Άμυνας - Media

 

Νέα δεδομένα φέρνει διαγωνισμός της Αττικό Μετρό στους σταθμούς του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και Εθνική Άμυνας,  στην μέχρι τώρα δωρεάν στάθμευση , καθώς τους προσεχείς μήνες, αναμένεται να μπει αντίτιμο, με προνομιακές ωστόσο χρεώσεις για τους χρήστες των ΜΜΜ

Η Αττικό Μετρό προκήρυξε διαγωνισμό για τη μίσθωση διάρκειας 6 ετών σε ιδιώτη των χώρων, αξιοποιώντας τις τελευταίες εκτάσεις που παρέμεναν ανεκμετάλλευτες και της στερούσαν σημαντικά έσοδα μετά τον πρόσφατο διαγωνισμό για το πάρκινγκ δυναμικότητας 200 θέσεων στον σταθμό Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας το Έθνος, οι χρήστες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που θα χρησιμοποιούν τους χώρους για στάθμευση των οχημάτων τους θα έχουν προνομιακές χρεώσεις συγκριτικά με τους υπόλοιπους.

Η χρέωση για τους χρήστες του μετρό από τις 06.00 ως τις 20.00 για 4ωρη στάθμευση δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 2 ευρώ και για 12ωρη στάθμευση τα 6 ευρώ. Η ενδιάμεση στάθμευση από 4 έως 12 ώρες θα χρεώνεται έως 0,50 ευρώ ανά ώρα επιπλέον της βασικής χρέωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:01