search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:49
MENU CLOSE

Έχασε τη μάχη νεαρός οπαδός της Λίβερπουλ

03.11.2017 19:28
Έχασε τη μάχη νεαρός οπαδός της Λίβερπουλ - Media

 

Στη θλίψη βύθισε την οικογένεια της Λίβερπουλ η είδηση του θανάτου του 18χρονου φίλου της ομάδας, Κέρτις Ντέιβις ο οποίος έπασχε από λευχαιμία.

Μία είδηση από αυτές που αποδεικνύουν πως στη ζωή υπάρχουν πράγματα πολύ σημαντικότερα από το ποδόσφαιρο έχει έρθει τις τελευταίες ώρες στην επιφάνεια.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος πιστός οπαδός της Λίπερπουλ, Κέρτις Ντέιβις, ο οποίος υπέφερε από λευχαιμία έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η μητέρα του Τρέισι με ποστάρισμά της στο Instagram, γράφοντας πως ο Ντέιβις είχε την Δευτέρα ένα χτύπημα που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία και ρήξη σπλήνας.

Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός αυτός, υπήρξε άμεση κινητοποίηση από τους φίλους της ομάδας οι οποίοι σχεδιάζουν να τιμήσουν την μνήμη του στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι των «Reds», ξεσπώντας σε standing ovation στο 18ο λεπτό.

Μάλιστα, τα σέβη του υπέβαλε και ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, Φελίπε Κοουτίνιο, ο οποίος ανέβασε μία κοινή φωτογραφία του με τον Ντέιβις.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:49