search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:06
MENU CLOSE

Πρωταγωνίστρια των «Δύο Ξένων» αποκαλύπτει γιατί δε συνεχίστηκε η σειρά

04.11.2017 08:32
Πρωταγωνίστρια των «Δύο Ξένων» αποκαλύπτει γιατί δε συνεχίστηκε η σειρά - Media

 

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές της ελληνικές τηλεόρασης.

Οι «Δυο Ξένοι» κράτησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για δύο σεζόν, ενώ στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, που έμελλε να είναι και το τελευταίο της σειράς αφήνονται ένα σωρό ερωτηματικά. Ενώ αρχικά είχε συμφωνηθεί να γυριστούν ακόμη μερικά επεισόδια προκειμένου να μάθει το τηλεοπτικό κοινό την κατάληξη της ιστορίας της Μαρίνας Κουντουράτου και του Κωνσταντίνου Μαρκορά, τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Οι λόγοι που δεν τελικά δε γυρίστηκε τρίτος κύκλος παραμένουν μέχρι και σήμερα ένα μυστήριο. Για το θέμα αυτό μίλησε μεταξύ άλλων η πρωταγωνίστρια της σειράς Εβελίνα Παπούλια σε συνέντευξή της στο «7 Μέρες TV».

«Νομίζω ότι απλώς υπήρχε μια γενικότερη ασυνεννοησία, δεν υπήρχε όμως κάτι άλλο. Δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσες να πεις ότι ήταν τόσο τραγικό για να μη συνεχιστεί η σειρά», ανέφερε η ηθοποιός για τους λόγους που δε γυρίστηκαν άλλα επεισόδια.

Όσο για το πώς αισθάνεται όταν βλέπει τον εαυτό της στις επαναλήψεις σχολίασε:

«Πάρα πολύ ωραία! Πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίο να έχουν αγαπηθεί πράγματα που έχεις κάνει. Να μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο σε σχέση με το πόσο το κοινό ακόμα το αγαπάει, το να έχεις τέτοιου είδους επιτυχίες στην καριέρα σου είναι μεγάλη χαρά».

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:05