search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:05
MENU CLOSE

Σε εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Τάκης Τσουκαλάς!

04.11.2017 08:40
Κορωνοϊός: «Τα λέει καλύτερα και από εμένα…» - Ο Μόσιαλος πόσταρε Τσουκαλά για το εμβόλιο (Video) - Media

 

Είναι… εκρηκτικός.

Είναι ο πιο διάσημος, ενδεχομένως, οπαδός του Ολυμπιακού στα χρονικά, καθώς ακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα ακόμα και στο Ροβανιέμι (το χωριό του Άγιου Βασίλη) τον 15Αύγουστο αν χρειαστεί. Είναι, επίσης, γνωστός για την «ερυθρόλευκη» εκπομπή που κάνει με τον κολλητό του τον Τάκη στο κανάλι ΑΒ.

Πλέον, όμως, ο Τάκης Τσουκαλάς θα πάρει… προαγωγή- και, πιο συγκεκριμένα, για τον ΑΝΤ1! Όχι σαν παρουσιαστής, φυσικά, αλλά σαν καλεσμένος, καθώς το πιο επιτυχημένο βραδινό σόου του καναλιού του Αμαρουσίου θέλει να τον δει στο πλατό του.

Ο λόγος, φυσικά, για το Late Night του Γιώργου Λιάγκα, το οποίοσαρώνει σε τηλεθέαση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η παραγωγή της εκπομπής έχει στα άμεσα σχέδιά της να φωνάξει τον Τάκη Τσουκαλά για να καθίσει απέναντι από τον Λιάγκα και ν’ αναλύσουν τα ποδοσφαιρικά- και όχι μόνο- τεκταινόμενα της χώρας.

Το πότε θα εμφανιστεί ο Τσουκαλάς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς αυτή θα είναι μια εκπομπή που δε χάνεται…

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:04