17/02/2020 20:17:40

Κλιμακώνουν με 48ωρη απεργία από σήμερα τον αγώνα για ΣΣΕ οι ναυτεργάτες

Κλιμακώνουν με 48ωρη απεργία από σήμερα τον αγώνα για ΣΣΕ οι ναυτεργάτες - Media

 

Στην τρίτη κατά σειρά 48ωρη απεργία τους προχωρούν οι ναυτεργάτες της πορθμειακής γραμμής Κέρκυρας - Ηγουμενίτσας, όπως αποφάσισαν σε νέα μαζική γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν.

Έτσι από τις 6 το πρωί του Σαββάτου 4 Νοέμβρη, ξεκίνησε η τρίτη συνεχόμενη 48ωρη απεργία, η οποία θα λήξει στις 6 το πρωί της Δευτέρας 6 Νοέμβρη. Παράλληλα, οι ναυτεργάτες δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους για την υπεράσπιση και εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Η απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ελήφθη μετά την άκαρπη συνάντηση που έγινε με τον γγ του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, αντιπροσωπείας του σωματείου ναυτεργατών και εκπροσώπων των εργοδοτών της πορθμειακής γραμμής, καθώς με ευθύνη του υπουργείου και των εργοδοτών, δεν ικανοποιήθηκε επί της ουσίας, κανένα από τα βασικά αιτήματα των ναυτεργατών.

Στο πλευρό των ναυτεργατών από την πρώτη στιγμή η Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ, ταξικά σωματεία της Κέρκυρας και τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και ΠΕΕΜΑΓΕΝ.

Πηγή: 902.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.