search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:54
MENU CLOSE

Κόβεται η εκπομπή: Ο ALPHA «τελειώνει» τα δύο μεγάλα ονόματα της πρωινής ζώνης

04.11.2017 10:55
Alpha Bank: Έμπρακτη στήριξη των επιχειρήσεων στην κρίση  - Media

 

Αρνητικό είναι το κλίμα που επικρατεί στους διαδρόμους του ALPHA τις τελευταίες εβδομάδες, αφού οι ιθύνοντας μόνο ικανοποιημένοι δε δηλώνουν από την πορεία μιας πολλά υποσχόμενης εκπομπής της πρωινής ζώνης. Είναι η εκπομπή στην οποία στήριζε πολλά το κανάλι καθώς ήταν ένα πρότζεκτ διαφορετικό από εκείνα που είχε ο ανταγωνισμός εκείνη την ώρα.

Ο λόγος για το «ALPHA Ρεπορτάζ» με τον Σπύρο Λάμπρου και τη Ράνια Τζίμα, εκπομπή που δυστυχώς δεν γνώρισε την αναμενόμενη επιτυχία, μη έχοντας καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Παρά το γεγονός πως η ενημερωτική εκπομπή των Λάμπρου – Τζίμα ακολουθεί αμέσως μετά το «Happy Day», με δυσκολία ξεπερνά το 10% τηλεθέαση, κάτι που οι υπεύθυνοι παραγωγής θεωρούν ανεπίτρεπτο για τη φύση της και το ειδησεογραφικό της περιεχόμενο.

Πρόσωπα του σταθμού, επιβεβαιώνουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Dailymedia πως η σκέψη για «κόψιμο» του «ALPHA Ρεπορτάζ» συζητιέται στο κανάλι, με πιθανό σενάριο να αποτελεί το τέλος αμέσως μετά τα Χριστούγεννα. Εάν τα νούμερα συνεχίσουν να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα, η εκπομπή δεν έχει λόγο ύπαρξης για το κανάλι με τους παρουσιαστές να έχουν ήδη ενημερωθεί για τις προθέσεις των ιθυνόντων.

Δεν είναι , άλλωστε, τυχαίο το γεγονός πως πολλές φορές η παραγωγή αδυνατεί να βρει και καλεσμένους για το studio, με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό δίδυμο να έχει τύχει να βρεθεί και ολομόναχο στο πλατό!

Αυτό που θεωρείται  βέβαιο είναι το ότι ο ALPHA έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στους συντελεστές της εκπομπής και οι συνεργάτες έχουν ήδη ενημερωθεί για το σενάριο που τη θέλει να κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες…

Πηγή: menshouse.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:53