search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:06
MENU CLOSE

Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, πρωταγωνιστής στην «Τόλμη και Γοητεία»

04.11.2017 14:20
Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, πρωταγωνιστής στην «Τόλμη και Γοητεία» - Media

 

Σε μία από τις μακροβιότερες, παγκοσμίως, γνωστές τηλεοπτικές σειρές, κατάφερε να συμμετάσχει ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Πάνο Βλάχο, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, έχουν μετακομίσει στην Αμερική, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον για την καριέρα τους στην ηθοποιία.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός θα συμμετάσχει στη σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία», που από τα τέλη του 1980 και μέχρι τα μέσα του ’90 αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες και στην ελληνική τηλεόραση. Σύμφωνα, με το περιοδικό «Λοιπόν», η αιτία που επιλέχθηκε ο Πάνος Βλάχος για το νέο του ρόλο είναι για τη συμμετοχή του στη δραματική καθημερινή σειρά «Days of our lives» που προβάλλεται από το NBC. 

Ωστόσο, η πλοκή της σειράς έχει αλλάξει από τη δεκαετία του ’90, καθώς η δράση έχει περάσει στα παιδιά και τα εγγόνια των οικογενειών Φόρεστερ και Σπέκτρα. Από τους βασικούς πρωταγωνιστές έχει παραμείνει μόνο η «Μπρουκ» και ο «Έρικ». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03