search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:44
MENU CLOSE

Αλέξης Τσίπρας: Δίνω στον Αμίρ την ελληνική σημαία, που κάποιοι του στέρησαν (Photos)

04.11.2017 14:30
screenshot_9_18

 

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον 11χρονο Αμίρ, ο οποίος έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στο σπίτι του στη Δάφνη και στον οποίο δεν επετράπη να κρατήσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, παρότι είχε κληρωθεί.

Το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον νεαρό Αφγανό και τη μητέρα του και δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συνάντησή τους στο λογαριασμό του στο twitter, ενώ έκανε και την εξής δήλωση: “Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας”.

Σε μια από τις φωτογραφίες, ο Αμίρ εμφανίζεται να χαμογελά κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του την ελληνική σημαία που του έδωσε ο Πρωθυπουργός, καθώς οι δυο τους κατεβαίνουν τα σκαλοπάτια του Μεγάρου Μαξίμου.

Χθες, Παρασκευή, ο Πρωθυπουργός είχε μιλήσει και τηλεφωνικά με τον Αμίρ, όταν ο Υπουργός Μετανάστευσης, Γιάννης Μουζάλας, βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας στη Δάφνη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50