search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:15
MENU CLOSE

Καραμανλής: Ο διάλογος στη Βουλή δεν είναι ποδοσφαιρικός αγώνας

04.11.2017 17:32
Καραμανλής: Κάτι θα πάρουν στην κυβέρνηση, γι’ αυτό λύγισαν στο Σκοπιανό - Media

 

«Ο διάλογος στη Βουλή δεν είναι ποδοσφαιρικός αγώνας» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 FM ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση για θέματα ασφάλειας. «Με τον κ. Τσίπρα έχουμε πολιτικές διαφωνίες, αλλά πίστευα ότι έχει επαφή με την κοινωνία, φαίνεται όμως πως την έχασε» πρόσθεσε.

Με αφορμή την υπόθεση Αυγενάκη, ο Κώστας Καραμανλής χαρακτήρισε πολύ σοβαρό το γεγονός ότι υπάρχουν συχνά δημοσιεύματα για συνομιλίες στελεχών της ΝΔ. Εκτίμησε πάντως πως μετά την απόφαση της δικαιοσύνης, στην οποία προσέφυγε ο γραμματέας της ΝΔ, «θα μιλάμε διαφορετικά». Ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ συνηθίζουν να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα, ωστόσο τα προβλήματα της καθημερινότητας παραμένουν μεγάλα και έντονα. 

Ο κ. Καραμανλής έκανε αναφορά και στο ζήτημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα: «Αναγνωρίζω ότι ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες ο κ. Σπίρτζης, αλλά δυστυχώς δεν είχε κάποιο αντίκρισμα πρακτικό. Υπάρχει η εύκολη αντιπολίτευση της κραυγής, η ΝΔ δεν υιοθετεί όμως αυτήν τη γραμμή που υιοθέτησε ο κ. Τσίπρας και η παρέα του, που πνίγουν τους πολίτες στη γραφειοκρατία. Ζητούν περισσότερα χαρτιά για το ηλεκτρονικό εισιτήριο απ’ όσα χρειάζονται για να εκδώσεις ταυτότητα. Η διαδικασία ταλαιπωρεί την ομάδα που λέει ότι προστατεύει».

«Όταν ο κ. Μαυραγάνης λέει ότι είναι ευθύνη των πολιτών οι ουρές, αυτό μας προσβάλλει όλους» πρόσθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15