search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:49
MENU CLOSE

Σ.Αραβία: Δισεκατομμυριούχος πρίγκιπας και υπουργοί συνελήφθησαν για διαφθορά

05.11.2017 06:30
Σ.Αραβία: Δισεκατομμυριούχος πρίγκιπας και υπουργοί συνελήφθησαν για διαφθορά - Media

 

Ο δισεκατομμυριούχος σαουδάραβας πρίγκιπας Αλουάλιντ μπιν Ταλάλ, ιδιοκτήτης της επενδυτικής εταιρίας Kingdom Holding, είναι μεταξύ των ανθρώπων που έχουν τεθεί υπό κράτηση και υπό έρευνα από μια νέα επιτροπή κατά της διαφθοράς, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος σαουδάραβας αξιωματούχος.

Ανάμεσα σε αυτούς που κρατούνται και τελούν υπό έρευνα είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας Ιμπραχίμ αλ-Ασαφ, δήλωσε ο αξιωματούχος, που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Ο βασιλιάς Σαλμάν ανακοίνωσε αργά χθες τη συγκρότηση μιας νέας επιτροπής κατά της διαφθοράς, της οποίας προεδρεύει ο πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ιδιοκτήτης του σαουδαραβικού τηλεοπτικό δικτύου Al Arabiya. Το δίκτυο αυτό μετέδωσε ότι υπό κράτηση έχουν τεθεί 11 πρίγκιπες, τέσσερις νυν υπουργοί και δεκάδες πρώην υπουργοί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:46