28/02/2020 02:46:54

«Μπάχαλο» στα ελληνοαλβανικά σύνορα – Επί τόπου ο Αλβανός ΥΠΕΞ (Photos)

«Μπάχαλο» στα ελληνοαλβανικά σύνορα – Επί τόπου ο Αλβανός ΥΠΕΞ (Photos) - Media

 

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν όσοι θέλησαν να περάσουν από το συνοριακό σταθμό της κακαβιάς Κακαβιάς λόγω προβλήματος που προέκυψε στον κεντρικό διακομιστή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει το epirus-tv-news, η βλάβη είχε ως αποτέλεσμα να μην είναι δυνατός ο έλεγχος των διαβατηρίων.
Σύμφωνα με Αλβανικά ΜΜΕ ,εκατοντάδες επιβάτες πέρασαν τη νύχτα με χαμηλές θερμοκρασίες στα αυτοκίνητά τους αφού στο σημείο διέλευσης των συνόρων ήταν αδύνατη η διασταύρωση των στοιχείων τους.

Ο Υπουργός Εξωτερικών  της  Αλβανίας Ντιμίρ Μπουστάτι,  μετέβη στην Κακαβιά όπου βρισκόταν ήδη ο Αλβανός Πρόξενος στα Ιωάννινα , για να δει απο κοντά την κατάσταση που επικρατεί.
Από την πλευρά του, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος  Κοτζιάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας , διαβεβαίωσαν τον κ.Μπουσάτι  πως δεν πρόκειται για «αντίποινα» της Ελλάδας μετά την εκρηκτική κατάσταση των προηγούμενων ημερών που δημιουργήθηκε εις βάρος των Ελλήνων στη Χειμάρρα, αλλά για σοβαρό τεχνικό πρόβλημα για το οποίο γίνονται προσπάθειες να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν .

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.