search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:10
MENU CLOSE

Στις 7 και 8 Δεκεμβρίου η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα

05.11.2017 11:14
Στις 7 και 8 Δεκεμβρίου η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα - Media

 

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, 7 και 8 Δεκεμβρίου, θα επισκεφθεί την Αθήνα ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, προσκεκλημένος του Έλληνα ομολόγου του. 

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Real.gr, η ημερομηνία της επίσκεψης οριστικοποιήθηκε δια της διπλωματικής οδού και ο Ταγίπ Ερντογάν θα έχει συναντήσεις και κοινές δηλώσεις με τον Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Το πρόγραμμα όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αποτελεί δε κρίσιμο ερωτηματικό αν ο Τούρκος Πρόεδρος ζητήσει να επισκεφθεί τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, καθώς αποτελεί πάγια τακτική του η επίσκεψη σε μειονότητες σε χώρες που επισκέπτεται, όπως έπραξε π.χ. στην Αλβανία ή τη Σερβία. 

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Realnews το Μέγαρο Μαξίμου εμφανίζεται οργισμένο από την απόφαση του Τούρκου αντιπροέδρου Χακάν Τσαβούσογλου να επισκεφθεί την περασμένη Πέμπτη την «Τουρκική Ένωση Θράκης», γεγονός που προκάλεσε την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να συναντηθεί μαζί του.

Πηγή: real.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:10