search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:48
MENU CLOSE

Ούμα Θέρμαν: Το σιωπηλό θύμα του Γουάινστιν; Γρίφος με τις δηλώσεις της (Video)

05.11.2017 12:40
Ξανά μαζί «Ρόκι Μπαλμπόα» και «Ιβάν Ντράγκο» 32 χρόνια μετά (Photo) - Media

 

H ηθοποιός Ούμα Θέρμαν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κόκκινο χαλί ρωτήθηκε για το σκάνδαλο σεξουαλικών κακοποιήσεων που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν και οι δηλώσεις της προκάλεσαν πολλά ερωτήματα αλλά και συζητήσεις.

Η Θέρμαν ρωτήθηκε για την πλημμύρα των καταγγελιών περί σεξουαλικών παραπτωμάτων κατά διαφόρων ανδρών στη βιομηχανία ψυχαγωγίας.

Η απάντησή της ήταν η εξής: «Δεν έχω να πω το παραμικρό γιατί δεν είμαι παιδί και έχω μάθει πως όταν μιλάω με θυμό, συνήθως μετά λυπάμαι για τον τρόπο που εκφράστηκα. Έτσι, περιμένω να αισθανθώ λιγότερο θυμωμένη… και όταν είμαι έτοιμη, θα πω όσα πρέπει να πω», δήλωσε η Θέρμαν.

H απάντηση της και η ένταση στη φωνή της, έδωσαν το έναυσμα για να θεωρηθεί πως και αυτή έπεσε θέμα του Γουάινστιν ή κάποιου άλλου υψηλόβαθμου στελέχους της βιομηχανίας.

Η Θέρμαν συνεργάστηκε με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν – ο οποίος πλέον κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές παρενόχληση από περισσότερες από 90 γυναίκες – σε πολλές ταινίες, όπως το «Kill Bill» και το «Pulp Fiction».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:48