search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:26
MENU CLOSE

«Βόμβα» Καμμένου: Σταματά η διαδικασία αναβάθμισης των F-16 – Nα καταθέσει η Ντόρα στη Βουλή

05.11.2017 14:15
Απίστευτη επίθεση Καμμένου στον Άδωνι Γεωργιάδη: Ο αντιπρόεδρος της... νέας ΝΔ (Video) - Media

 

Με μια ανάρτηση-«φωτιά» στο Twitter απάντησε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία σε συνέντευξή της υποστηριξε ότι «κάτι σάπιο υπάρχει» όσον αφορά στην αναβάθμιση των F-16.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος έγραψε στο Twitter: «Αφού η Ντόρα βλέπει κάτι σάπιο στη διακρατική για τα F16, σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μπακογιάννη δήλωσε στο «Βήμα» ότι «μάθαμε από τον πρόεδρο Τραμπ κάτι που νομίζω ενόχλησε κάθε έλληνα βουλευτή, ότι η Ελλάδα θα δώσει 2,4 δισ. δολάρια για να αναβαθμίσει τα F-16 και να δώσει θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ. Κατόπιν ακούσαμε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να διαψεύδει τον πρόεδρο των ΗΠΑ και να λέει ότι το κόστος είναι 1,1 δισ. και τα υπόλοιπα θα είναι σε αντισταθμιστικά –εκτός, ίσως,  μπορεί, ενδεχομένως, κάποια για την Ελληνική Βιομηχανία Όπλων.

Για να βγει αμέσως μετά μία “διευκρινιστική” ανακοίνωση απότο ΓΕΑ. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Αν δεν υπήρχε ήδη συμφωνία, πώς την ανακοίνωσε ο πρόεδρος την ΗΠΑ, πώς είναι τόσο βέβαιος ο Πρωθυπουργός ότι θα υπάρξει μέσα σε 15 μέρες, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή;…».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24