search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39
MENU CLOSE

Μακελειό σε εκκλησία στο Τέξας: Πιστολέρο άνοιξε πυρ – Δεκάδες νεκροί (Videos + Photos)

05.11.2017 19:23
Μακελειό σε εκκλησία στο Τέξας: Πιστολέρο άνοιξε πυρ - Δεκάδες νεκροί (Videos + Photos) - Media

Ενοπλος άνοιξε πυρ την Κυριακή στην Πρώτη Εκκλησία των Βαπτιστών στο Σάδερλαντ Σπρινγκς του Τέξας και σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες, μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για περισσότερους από 20 νεκρούς. «Υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες», δήλωσε ο Αλμπερτ Γκάμες Τζ. , υπεύθυνος της κομητείας του Ουίλσον, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.
 


Εκπρόσωπος του Connaly Memorial Medical Center, στην κοντινή πόλη Φλόρεσβιλ, δήλωσε στο Fox News ότι το νοσοκομείο έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό τραυματιών μετά την επίθεση.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα της Dallas Morning News, ένα παιδί δύο ετών περιλαμβάνεται στους τραυματίες.

Ο δράστης της επίθεσης είναι νεκρός, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο KSAT12. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε έναν άνδρα να εισβάλλει στην εκκλησία και στη συνέχεια να αρχίζει να πυροβολεί κατά των πιστών που είχαν συγκεντρωθεί για τη λειτουργία.. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, περί τα πενήντα άτομα ήταν συγκεντρωμένα στο εσωτερικό της εκκλησίας.

 

Video shows multiple helicopters, ambulances on scene of Texas church shooting; more than 12 people have been shot: https://t.co/etlHMq197s pic.twitter.com/1IBwqF1G5G

— ABC News (@ABC) November 5, 2017

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39