search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:30
MENU CLOSE

Στις 17 Νοεμβρίου «κληρώνει» για τον Πουτζντεμόν

06.11.2017 14:12
Στις 17 Νοεμβρίου «κληρώνει» για τον Πουτζντεμόν - Media
 
Η ακροαματική συνεδρίαση ενώπιον του βελγικού δικαστικού συμβουλίου (Chambre du Conseil) που θα αποφανθεί σχετικά με το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του καθαιρεθέντος καταλανού προέδρου Κάρλες Πουτζντεμόν και τεσσάρων πρώην υπουργών του ορίσθηκε για την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 14:00 (τοπική ώρα, 15:00 ώρα Ελλάδας), έγινε σήμερα γνωστό από δικαστική πηγή.
 
Το δικαστικό συμβούλιο οφείλει να συνεδριάσει μέσα σε 15 ημέρες μετά την εμφάνιση των κατηγορουμένων ενώπιον του βέλγου ανακριτή, κάτι που έγινε την Κυριακή.
 
Αυτή η ακροαματική συνεδρίαση, που ορίσθηκε για τις 17 Νοεμβρίου και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, δεν θα καταληξει απαραιτήτως σε απόφαση, έκαναν γνωστό στο Γαλλικό Πρακτορείο δύο δικαστικές πηγές, επειδή η υπεράσπιση έχει τη δυνατότητα να ζητήσει αναβολή.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27