search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:37
MENU CLOSE

Καρούτζος για ΕΔΟΕΑΠ: Τα πρώτα στοιχεία είναι ικανοποιητικά

06.11.2017 16:02
Καρούτζος: Ο ΕΔΟΕΑΠ αλλάζει σελίδα - Media

 

«Τα πρώτα στοιχεία είναι ικανοποιητικά» δήλωσε ο στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του ΔΣ του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως (ΕΔΟΕΑΠ), Νίκος Καρούτζος, σχολιάζοντας τη μέχρι τώρα προσέλευση στην ψηφοφορία που διεξάγεται από το πρωί επί των τροποποιήσεων του καταστατικού του Οργανισμού, με βάση τις προτεινόμενες διατάξεις νομοθετικής ρύθμισης του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

«Ωστόσο, απαιτείται η συμμετοχή πάνω από 5.000 ατόμων- 5.100 άτομα τουλάχιστον -ώστε να εγκριθούν οι καταστατικές αλλαγές» διευκρίνισε.

«Είναι στο χέρι μας, λοιπόν, να προχωρήσουμε μπροστά και να έχουμε έναν ΕΔΟΕΑΠ και στο μέλλον. Είναι η τελευταία ευκαιρία του κλάδου, ας μην την αφήσουμε να πάει χαμένη» σχολίασε ο κ. Καρούτζος.

Σημειώνεται, ότι η ψηφοφορία διεξάγεται με κάλπες στην αίθουσα συνεδρίων του κτιρίου ΕΔΟΕΑΠ και θα ολοκληρωθεί μεθαύριο, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αύριο αναμένεται να κατατεθεί με τη μορφή τροπολογίας σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομίας η πρόταση της κυβέρνησης για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:37