search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:42
MENU CLOSE

Πυρκαγιά σε κατοικία χωρίς ρεύμα: Νεκρή 94χρονη στο Δαφνί Λακωνίας (Video)

07.11.2017 13:35
Πυρκαγιά σε κατοικία χωρίς ρεύμα: Νεκρή 94χρονη στο Δαφνί Λακωνίας (Video) - Media

 

Μια ανθρώπινη ιστορία δυστυχίας κρύβεται πίσω από το τραγικό περιστατικό με την πυρκαγιά σε κατοικία του Δαφνίου, τα ξημερώματα της Τρίτης, που στοίχισε τη ζωή σε μια 94χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», η άτυχη γυναίκα διέμενε στο σπίτι ανηψιού της, ο οποίος είχε αναλάβει τη φιλοξενία και φροντίδα της, ενώ φαίνεται ότι στην κατοικία δεν υπήρχε ούτε ηλεκτρικό ρεύμα. Ενδεχομένως, λοιπόν, η γυναίκα να είχε ανάψει κάποια σόμπα για να ζεσταθεί και για άγνωστη αιτία να προκλήθηκε η φωτιά.

 Ο άνδρας γλίτωσε καθώς την ώρα του συμβάντος φέρεται να βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο από εκείνο στο οποίο σημειώθηκε η φωτιά. Η 95χρονη, όμως, αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, καθώς είχε υποστεί πρόσφατα τραυματισμό στο πόδι και  μετακινούταν με «πι», γεγονός που ίσως διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο να εκτυλιχθεί αυτή η τραγωδία.

Πηγή: lakonikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:40